Zoek en boek

Kievit

De luxe ingerichte kamer de Kievit van de Spijken is op de begane grond. De kamer heeft een eigen ingang met een terras op het zuid/westen.

In de kamers bevinden zich twee eenpersoonsbedden, boxsprings. Je hebt de beschikking over een compleet ingerichte keuken  met koelkast, kookplaat, magnetron, servies, bestek en pannen. Koffie/thee vrij tot je beschikking tijdens je gehele verblijf.

De badkamer is  ruim opgezet met een inloopdouche, toilet en wastafel. Toiletpapier en doucheschuim aanwezig. De kamer heeft een tv en de beschikking over gratis WIFI.
Bij de prijs is inbegrepen het beddengoed, badhanddoeken en keukenhanddoeken.

Het ontbijt kan zowel op de kamer als in de gezamenlijke ontbijtruimte worden geserveerd. Het ontbijt is mogelijk van 8.00 tot 10.30 uur op maandag t/m zaterdag, op zondag vanaf 9.00 tot 10.30 uur. Wil je eerder ontbijten dan wordt het ontbijt op je kamer klaar gezet in de koelkast. Je kunt ook reserveren zonder ontbijt.

Je hebt vrij uitzicht over de weilanden en zicht op de minicamping. Informatiemap over de omgeving is aanwezig.

Fietsen zijn te huur, tegen betaling. Fietskaart is te koop. Binnen 500 meter kun je aansluiten op het fietsknooppuntennetwerk.

Voor de wandelaars zijn in de Bommelerwaard verschillende Klompenpaden aanwezig.
De Spijken heeft twee kamers, naast elkaar gelegen.
De andere kamer, de Wulp, is geschikt voor mindervalide mensen.

Op de minicamping kun je een blokhut huren voor maximaal 4 personen. 

Boek hier uw vakantie