Zoek en boek

In de omgeving

Ammerzoden ligt nabij de A2 tussen Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch. Het is een dorp van ongeveer 3550 inwoners. Het winkelcentrum heeft een gevarieerd winkelaanbod. In het dorp zijn verschillende restaurants, een pizzeria, cafetaria.

Uitstapjes

Vanuit Ammerzoden kunt je verschillende uitstapjes maken. Je kunt naar Zaltbommel (8km), Den Bosch ( 12 km.) of het vestingstadje Heusden(8km). Slot Loevestein ligt eveneens op korte afstand. In een dode maasarm is er op een afstand van 3 km zwemgelegenheid. In de nabije omgeving vindt je Hoppies, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en dolen door het grootste maïsdoolhof van Nederland. Je kunt bij de buurman gaan boerengolven, of een stukje verderop kun je genieten van een heerlijk ijsje van ijsboerderij de Schoonheuvel. Niet ver van boerderij de Spijken kun je met de fiets aansluiten op het fietsknooppuntnetwerk van de ANWB.

Kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen

Als je vanuit het oosten van de Bommelerwaard richting Ammerzoden rijdt, zie je in de verte al de vier dikke torens van Kasteel Ammersoyen opdoemen.

Meer informatie