Zoek en boek

Huisregels

Huisregels voor verblijf op minicamping de spijken.

Geachte gast, Wij hopen dat je een fijne vakantie hebt op onze minicamping. Wij vragen dan ook jouw medewerking om de volgende regels na te leven:

Aankomst: Gelieve zich te melden in de receptie/kaarsenmakerij. Bij afwezigheid contact opnemen met 06-23075084. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 11.30 uur. Wij hebben lunch pauze van 12.00 tot 13.00 uur. Ben je er eerder dan 13.00 uur dan graag wachten op het parkeerterrein. Je dient je  bezoek vooraf bij ons aan te melden. Je blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor jouw bezoek. Gelieve stapvoets te rijden op onze minicamping. Bij voortijdig vertrek wordt geen geld terug betaald.

Parkeren: De auto’s worden geparkeerd in de boomgaard (nadat de caravan en tent is opgebouwd). De auto’s van de bezoekers moeten in de boomgaard geparkeerd worden.

Grondzeilen: uitsluitend materialen gebruiken die een ventilerende werking hebben op de grasmat bijv. tenttapijt/tegels, dus geen plastic

Legitimatieplicht: Wanneer je zich op de camping bevindt dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Stilte en rust: Tussen 23.00 uur en 7.30 uur moet er op de camping stilte heersen. Houdt hiermee rekening als je nog gezellig wil genieten van de lange avond en het buiten zitten. Ook overdag wordt het op prijs gesteld als je je radio, tv of andere geluidsbronnen op een zodanig geluidsniveau stelt zodat je medekampeerders het niet als overlast ervaren.

Sanitair ruimte: Houd de sanitair ruimte schoon. Gooi geen vet- en /of etensresten, maandverband etc. in het toilet. De “nachtemmer” graag deponeren in het chemisch toilet. Het is verboden te spelen, te roken en zich langer dan strikt nodig is op te houden in de douche- en toilet ruimte.

 

 

 

 

Huisdieren: Huisdieren zijn toegestaan en dienen ten allen tijden aangelijnd te zijn, en geen overlast veroorzaken. De honden kun je buiten het kampeerterrein c.q. erf uit laten. De huisdieren zijn niet welkom in de sanitair ruimte en huiskamer.

Chemisch toilet: Het chemisch toilet en de “nachtemmer” dient geledigd te worden in de daarvoor bestemde uitstort ( achter de grote stal) en absoluut niet in de toiletten.

Afval: Glas, papier, plastic en gft afval zoveel mogelijk scheiden in de daarvoor bestemde bakken. Restafval in een huisvuilniszak en deponeren in de container achter de veldschuur. Groot afval dient u zelf af te voeren.

Agrarische activiteiten: kunnen zich rondom het kampeerterrein voordoen. Hou je er dan wel rekening mee, dat de boerderij geen speelplaats is voor de kinderen!

Aansprakelijkheid: voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze minicamping bevindende goederen in eigendom van campinggasten of voor ongevallen van mens of dier, bij ons verblijvend zijn wij nimmer aansprakelijk! Voor verzekering van je kampeermiddel of jezelf, tegen brand, storm, diefstal, letsel/ongevallen e.d. van mens en dier dient je zelf te zorgen!

Alle gasten dienen zich te houden aan deze vastgestelde regels. Overtreding van het reglement kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben zonder dat restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt. De campingbeheerder  behoudt zich het recht personen, kampeermiddelen, voertuigen etc. van het terrein te verwijderen.

 

Boerderij de Spijken

Gérard en Truus Kras