Zoek en boek

Kampeerplaats

De minicamping is verdeeld over drie velden, omringd door een houtsingel. De velden zijn gescheiden door hagen. Aan de noordzijde vrij uitzicht over de weilanden. De ondergrond van de plaatsen is gras. De plaatsen zijn 150 m2 groot. Er is een aparte parkeerplaats voor de auto's.  Voor tenten is er voldoende ruimte. De campers staan tussen de caravans. Campers kunnen de watertank bijvullen. De vuilwatertank kan geledigd worden. Afvalscheiding.

De minicamping bevindt zich bij een boerderij met vleesvee. In juni zijn er kalfjes. Deze kalfjes blijven bij de moeder tot ze ongeveer 7 maanden oud zijn. De koeien met kalfjes lopen het gehele zomerseizoen buiten in de wei. Er zijn pony's aanwezig.

Geen jongeren zonder begeleiding van een volwassenen.  Geen grote groepen. Geen caravans met een tandemstel. Geen seizoenplaatsen, maximaal 4 weken kamperen.

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom, vertrek graag vóór 12.00 uur. Wij hebben lunch pauze van 12.00 tot 13.00 uur. Ben je eerder als 13.00 uur bij ons dan mag je even wachten op het parkeerterrein.

Betaling 50% 7 dagen voor aankomst en de rest de avond voor vertrek of anders na overleg, pinnen is mogelijk.

Op de minicamping is  een jeu-de-boulebaan. Er is een roeiboot om de Hoofdwetering te verkennen. Aansluitend aan de minicamping kun je vissen. Voor de kinderen is er een trampoline, zandbak en twee traptraktors. Verwarm sanitair. Huiskamer met t.v, spelletjes en leenboeken. Verwarm sanitair d.m.v. vloerverwarming. Broodjesservice.

 

Boek hier uw vakantie