Zoek en boek

Alle ervaringen

Ton en Tillie Rommelse

Minicamping met maxi voorzieningen. Hele prettige ontvangst. Prettig verblijf met heerlijke fietstochten in mooie omgeving.

Ilma van Velzen

Helemaal top. Intens genoten, vissen, sanitair, omgeving, fietsen, wandelen, teveel om op te noemen, bedankt.

Fam. van den Brink

Veel genoten van de blokhut. Gezellige plek, leuk ingericht. Ook leuk naast de boerderij. Kinderen vonden Diesel (hond) ook leuk met zijn ballenspel.

Hans en Sandra de Jong

Een prachtige en schone kamer in een schitterende fietsomgeving.

Geneviève Pesser Pesser

Magnifique

Jan en Annette van der Meulen

Wij verbleven in de B&B de Wulp.
Een B&B met alles erop en eraan fantastisch. Iedere morgen kregen we een heerlijk uitgebreid ontbijt met iedere dag weer iets lekkers erbij, dat allemaal verzorgd werd door Truus, die een grote pluim verdient.
Het weer was heerlijk. Dus voor ons een onvergetelijke week. Fantastisch ! voor herhaling vatbaar
Jan en Annette uit Hoofddorp

Lisette en Rochus Biever

we hebben prachtige dagen gehad!

Lia van der Poel

Voor het eerst sinds 15 jaar weer gekampeerd, samen met partner/vriend Rob.
Wat een gave camping, overal is goed over nagedacht en dat merk je. Hier kamperen zorgt voor nog meer goed vakantie gevoel.

Rob de Groot

Zijn hier geweest voor een lang weekend. Woensdag14 augustus t/m maandag 19 augustus. Het is een mooi onderhouden minicamping. Het Sander kan niet beter. Zeer schoon en ruim. Menig camping kan daar een voorbeeld aan nemen. Ook de omgeving leent zich goed voor fietstochten. Komen hier zeker nog eens terug voor een korte vakantie

Mieke Vermolen Bertram

Wat een heerlijke onthaast-minicamping. Zeer ruime plaatsen, sanitaire voorzieningen zijn top! Bovendien een heerlijke huiskamer, zeker voor ons tentkampeerders, waar je prettig kunt vertoeven tijdens de regen.

Deel ook je ervaring