Zoek en boek

Alle ervaringen

Rianne De Wit

We hebben een heerlijk verblijf gehad in de b&b! Het appartementje is smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien en heel schoon! Het contact met de verhuurder verliep prettig. Het lekkers wat klaar stond, gaf een warm welkom. Veel dank!

Mia Hoofwijk-Denis

Wij verbleven twee nachten op deze goed onderhouden camping met mooie ruime plaatsen. Prima en schoon sanitair met duidelijke corona regels.

Familie de Bode

Zeer goed verzorgde camping. Ruime plekken, prachtig sanitair, vriendelijke eigenaar. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt, rennen over het grasveld, springen op de trampoline en graven in de zandbak en natuurlijk de paarden Tina en Anna waren reuze interessant. Ook hebben we nog een keer gebruik gemaakt van de gratis roeiboot.
Zoekt u rust en ruimte en comfort dan is deze camping een echt aanrader.

Silvia Labrujere

Hele mooie plek gestaan met uitzicht over de weilanden, mooie omgeving om lekker te fietsen, wij hebben een fijne tijd gehad, we komen zeker nog eens terug.

Berber Benjamins Benjamins

5 nachten in een de keurige compleet ingerichte trekkershut de Wilde Eend gelogeerd.incl. opgemaakte bedden.
Voor herhaling vatbaar!
Een keurige camping met ruime huiskamer en voorziening van spellen.
Heerlijk kunnen fietsen.

Marja Vesters - van der Heijden

wij zijn in Juni op de camping geweest. we hebben jarenlange camping ervaring en deze camping steekt er met kop en schouders bovenuit. een super camping, heel netjes, heel gastvrij heel ruim opgezet. we hebben een geweldige tijd gehad.

Deel ook je ervaring